16 Mayıs Akrep Burcunda Ay Tutulması Ve Burçlara Etkisi

Merhaba herkese. Mayıs ayındaki bu tutulma 6 aylık bir zaman diliminde hayatımızda etkilerini gösteriyor olacak. Tutulmaya birçok gezegenin de etki ettiğini düşünürsek bu tutulma bizlere ‘bu zamana kadar anlamadın bu sefer ben bunu sana her türlü anlatırım’ diyor. Yani teması tamamlanma, bitişler olan bu tutulmada geride kaldığını sandığımız konularla ilgili hesaplaşma tam kapanmadıysa onun tekrar karşımıza çıkması söz konusu. Değişim ve dönüşümün lordu  Akrep’in devrede olması krizli dönüşümleri anlatır.  İkili ilişkiler konusunda sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Fevri davranmamakta fayda var. Yüzleşmeye, zorlayıcı testlerden geçmeye, sınavlara, öğrenmeye, tamamlanma temalarına kısacası tekamüle hazır olun. Faiz, kredi, vergi, kadın figürleri, otoriteler, bankalar gündemde. Bu dönemde finansal anlamda riskli işlere girişmemekte fayda var. Cinsel konuları da içeren Akrep taciz gibi konuları tetikleyebilir. Para ve değer yargılarıyla ilgili çatışmalar yaşanabilir. Kolektif olarak ekonomik zorlanmalar yine gündemimizde olacak ne yazık ki. Sağlık açısından üreme organları rahatsızlıklarına, psikolojik gerginliklere dikkat. Tutulma esnasında Merkür de retro olacağı için eski konular, eski defterler tekrar açılabilir. Satürn mecburen yapılması gerekenleri de önümüze serecek ve öğrenmen gerekeni artık öğren diyecek. Mars işin içine katılmadan olur mu elbette hayır! Keşke devreye girmeseydi diyebiliriz zira mars bireysel hayatlarda stres ve gerginliği yaratabileceği gibi toplumsal açıdan da savaş temasını yine karşımıza çıkarabilir. Bütün bu konulara dikkat ederek sağlıklı yol alabilmek adına majör kararlar almadan sakinliği de elden bırakmadan hareket etmenizi tavsiye ederiz. 

Peki 16 Mayısta gerçekleşecek olan Akrep burcundaki tutulmanın burçlara etkisi nedir dilerseniz şimdi biraz da buna bakalım. 

Akrep ve Boğalar daha çok evlilik, ortaklık, danışmanlık, davalar, mücadele ve rekabet temalarıyla karşılaşacaklar. Hem kendileriyle hem karşısındaki kişilerle olan ilişkileri gündemde olacak ve hedefler ile karşı tarafın koşulları arasında çatışmalar yaşanabilir.

Terazi ve Koçlar daha çok para, gelir gider dengeleri, maddi manevi değerler, sahip olunan kişisel varlıklar, eşten ortaktan gelen varlıklar, dış destekler ve kredi, miras gibi konular ile ilgili değişim ve dönüşüme tutulabilirler. 

Balık ve Başaklar iletişim, yolculuklar, kardeş kuzen gibi yakın çevreyi ilgilendiren konulara dahil olma, eğitim ve  hukuksal konularla daha çok ilgilenmek durumunda kalacaklar gibi görünüyor.

Aslan ve Kovalara baktığımızda kariyer, aile, iş, ev, toplumsal konular, otorite figürleri ve içsel dünya arasında gidip gelen bir enerji içindeler. Maşallah yok yok Aslan ve Kovalarda J

Yengeç ve Oğlaklara bu tutulma çocuklar, taşınma, yer değişikliği, yaratıcılık gerektiren işler, hobiler, cinsellik, flörtleşme, eğlence, sosyal çevre konularında hareketlenme getirirken spekülatif konulara da dikkat çekiyor. 

İkizler ve Yay burçlarına baktığımızda çalışma hayatı, çalışmıyorsa günlük rutinler, baba tarafından kişilerle ilgili konular, sağlık, hizmet alınan kişiler ve çalışanları konularında bazı durumlar yaratabileceği gibi ne kadar angarya işlerle uğraşıyorum duygusu da verebilir. 

Tutulmanın bireysel hayatlarınıza etkisi ile ilgili sitemizden size özel astroloji danışmanlığı alabilirsiniz. Sonraki yazılarda tekrar görüşmek üzere. Sevgiyle kalın.

 

 

0 Yorum

Yorum Ekle