Merkür Tahtına Yerleşiyor!

 

Mayıs 2021 de önemli tarihlerden biri de 04.05.2021 itibari ile Merkür’ün yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçiş yapması. Peki nedir Merkür’ün  İkizler burcunda olmasının etkileri gelin hep birlikte göz atalım…

Merkür Nasıl Bir Gezegen

Öncelikle Merkür iletişimi, bilgi alıp verme yöntemini, algılama şeklini ve zekanın nasıl ortaya konduğunu gösteren bir gezegendir. İkizler burcunun yöneticisi olduğundan bir gezegen yönettiği burca geçtiğinde etkilerini rahatlıkla ortaya koyar. Demek ki Merkür / İkizler süreci bizlere daha çok her türlü yazılı ve sözlü iletişim, bilgi, öğrenme, başkalarıyla bağ kurma gibi konularda gündem yaratacak. 29 mayıs itibari ile Merkür geri hareketine başlayacağından (evet üzgünüm Merkür retrosu yine bizlerle J )  4 Mayıs-28 Mayıs tarihleri arasında önemli işlerimizi halletmemizde fayda var.

Merkür'ün İkizler Burcuna Geçişi Bizlere  Ne getirecek

Zekamızın ve üretkenliğimizin üst seviyelerde olduğu Merkür İkizler döneminde iletişim yeteneklerimiz oldukça etkili bir hal alacak. Yeni şeyler öğrenmek,  yeni  bir eğitime başlamak, yeni dil öğrenmek, almak istediğiniz ama ertelediğiniz bu ve benzeri eğitim konuları için oldukça uygun bir zaman zira öğrenme ve algılama gücümüz de üst seviyelerde. Yani bu dönemde başlanacak yeni eğitimler hem kolaylıkla öğrenilebilir hem de oldukça keyif verir. Ayrıca kullandığımız dil ve ifade şeklimiz yine etkili alanlarımızdan olacak. Belki de yazı yazmaya başlayabilir ya da sosyal mecralarda daha aktif rol alabiliriz. Alışveriş ve ticari konular açısından da oldukça karlı çıkacağımız günlerdeyiz. 

Merkür İkizler Burcunda 10.Evde

Merkür ikizler burcuna geçişini 10. Evde gerçekleştiriyor. Bu sebeple özellikle kariyer ve ticari konularda pozitif gelişmeler yaşamak mümkün. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapılabilir, kariyer ve mesleki konularda geliştirici yeni fikirler ortaya çıkabilir, yeni kararlar alınabilir. Kişisel ve kariyer konularındaki hedefler gözden geçirilebilir ve iletişim yeteneğimiz ile belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için gerekli adımları atabiliriz.

29 Mayıs Merkür Retrosuna kadar bu alanlardaki önemli işlerimizi ve elektronik eşyalarımız ile ilgili konuları halletmemiz çok daha faydalı olacaktır.

 Keskin zeka, yaratıcı düşünce, bol bol konuşma ve sohbetin gündemde olacağı yatırım ve anlaşmaların başarılı olacağı bu tarihlerden  en verimli şekilde yararlanabilmeniz dileğiyle 

Astroloji alanında tek soru (horary soru astrolojisi) yada detaylı doğrum haritası analizi danışmanlığı almak isterseniz ‘hizmetlerimiz’ kısmından astrolojiyi seçerek uzman astrologlarımıza danışabilirsiniz. 

1 Yorum

  • tam da işle ilgili yeni bir girişim yapmak istediğim bir dönemde bu yazıya denk gelmiş olmam :)

Yorum Ekle