24 Haziran Oğlak Dolunayı Burçlara Etkisi

Herkese merhaba. Evet 24 Haziranda oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayın genel etkileri ve yükselen burçlara göre neler getireceğine geçmeden önce dolunay nedir hangi enerjileri barındırır kısaca bir göz atalım istiyorum. Dolunay dönemleri netleşme dönemleri olarak da bilinir. Etkisi yüksektir. Sürüncemede kalan konuların tamamlanması, olumlu olumsuz bir sonuca varması anlamını taşır. Gizli kalan konuların açığa çıkması enerjisini taşır. Bu açığa çıkma somut olaylarla ilgili olabileceği gibi bilinçaltımızla da ilgili olabilir. Aslında dolunay dönemleri kişisel gelişim alanında da bir nevi aydınlanma sağlar. Tabi bu aydınlanma olumlu da olabilir olumsuz da. Aslında bu döneme kadar yaptıklarımızın karşılığını ne şekilde alacağımızı gösterir de diyebiliriz.

24 Haziran Oğlak Dolunayı Genel Etkileri

Temmuz ayının ilk birkaç gününe kadar etkilerini hissedeceğimiz bu dolunay Oğlak burcunun temsil ettiği konularla ilgili gündemimizi meşgül edecek diyebiliriz. Nedir oğlak burcunun temsil ettiği konular diye bakacak olursak disiplin, çok çalışmak, kurallar, görevler, kariyer hayatı, finansal konular gündemde olacak. Bu dolunay daha çok çalışacağımız çalışırken de disiplinli ve başarılı olacağımız, üretkenliğimizin artacağı, hayatımızın toparlanması gerektiğini düşündüğümüz alanlarında yeni düzenlemeler yapmakla ilgili verimli geçecek. Oğlak daha çok prestij,  statü kariyer konularında, disiplini ve sınır koymayı da temsil ettiği için dolunay döneminden öz disiplini olanlar daha karlı çıkabilir ama eğlence düşkünleri için biraz sıkıcı bir dolunay olabilir. Onlar için de en azından işlerine odaklanabilecekleri bir fırsat olabilir belki de. Oğlak aynı zamanda güç ve irade konularını temsil ettiği için disiplin ve irade gerektiren şeyleri hayatımızda uygulamaya başlayabileceğimiz de güzel bir dönem aslında. Mesela diyet yapmak, yeme alışkanlıklarını düzenlemek gibi. Ayrıca maddi konularda düzenlemeler yapılabilir. Para biriktirmek istiyorsanız bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Orta ve uzun vadede finansal konularla ilgili bir yol haritası çizilebilir. Bu dolunay oğlak yengeç aksında meydana geldiği için biraz önce belirttiğim konularda yol almak rahatlık verirken duygusal konularda aynı rahatlığı yaşayamayabiliriz. Yalnız hissettiğimiz, melankoliye düştüğümüz zamanlar yaşamamız olası. Yani bir nevi toplumsal statü ile içsel duygular arasında bir tezatlık yarabilir bu dolunay bizlerde. Dünya genelinde ise otorite figürleri, kural koyucular, bankalar, finans sektörü, hükümetler, askeri konularla ilgili düzenlemeler karşımıza çıkabilir. Ekonomiyi rahatlatmaya yönelik bazı girişimler yapılabilir. Dini otoriterlerle ilgili de eleştirilerin gündemde olması söz konusu olabilir. 

Oğlak Dolunayı Burçlara Etkisi

Yükselen Koç: Koçların 10. Ev konularını etkileyecek bir dolunay var önümüzde. Bu evin konuları tam da oğlak burcunun sembolize ettiği kariyer, statü, iş hayatı, patronlar, üstlerle olan ilişkiler ve kader evi de olarak değerlendirildiği için yaşamda gitmek istediğiniz yere dair bazı düzenlemeler yapabileceğiniz, stratejiler geliştirebileceğiniz zamanları gösteriyor bu dolunay dönemi koçlar için. 10. Ev konularıyla ilgili beklenilen olumlu ya da olumsuz ama nihayete erdirecek haberler alabilirsiniz. İş konusunda ne yapmak istediğini bilemeyenler için de önemli kararlar alma zamanı. Toplumsal statüyle de ilgili olduğu için bazıları için de toplum önündeki duruşu değiştirecek gelişmeler söz konusu olabilir. Koçlar kısacası iş ve yaşam alanlarıyla ilgili kararlar alıp uygulamaya koyabileceği bir dönem içinde olacaklar diyebiliriz. 

Yükselen Boğa: Boğalar için bu dolunay 9.ev konularında gündem yaratacak. İnançlar, uzak seyahatler, yurt dışı bağlantılı konular,  eğitimler, hukuk , adalet, mahkemelerle ilgili konularda netleşmeler hareketlenmeler gündeme gelebilir. Aynı zamanda hayata bakış açısıyla ilgili bazı farkındalıklar geliştirebileceğiniz zamanlar olabilir. 

Yükselen İkizler: İkizler için dolunay konuları elbette 8. Ev konuları olacak. 8. Ev başkalarından gelen kaynakları, ortak bütçeleri, vergi , miras ve nafaka gibi her türlü finansal konularda netleşme,  karar alma, kişisel değişim dönüşüm konularıyla ilgili aynı zamanda psikoloji alanında da bazı girişimler kararlar almak söz konusu olabilir. 

Yükselen Yengeç :Burada biz dediğiniz konular gündeminizde olacak yengeçler. Yani her türlü ilişki içinde olduğunuz kişilerle ilgili konularda netleşmeler gelişmeler yaşanacak.  Aşk , evlilik, arkadaşlık, iş, ortaklık ilişkisi hayatınızda önem arz eden bu tarz kişilerle olan ilişkilerinizde haberler, netlikler, karar alma durumları yaşanabilir. Aynı zamanda 7. Ev dava ve mahkeme konularıyla da ilgili olduğu için bu konularda da etkiler yaratabilir. 

Yükselen Aslan: Aslanların 6. Ev konularında dolunay bir aydınlanma getirecek. Sağlık, gündelik hayat, evcil hayvanlar, iş arkadaşları , yetenekleri geliştirmek , çalışma ortamı, astlar ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili gündemler hayatınızda yer alacak diyebiliriz. Bu konularda gelişme ve netleşme beklediğiniz konularda olumlu olumsuz haberler bekleyebileceğiniz dönemlerdesiniz.

Yükselen Başak: Yükselen başak 5. Ev ve tabi ki aşk hayatı konuları gündemde olacak. Aşk hayatıyla ilgili gelişmeler, mevcutta devam eden ilişkilerde değişim dönüşüm, netleşme, yeni bir ilişkiye başlama yeteneklerin dış dünyaya gösterilmesiyle ilgili adımlar ve  kararlar sizleri bekliyor.

Yükselen Terazi: Teraziler 4 ev konularıyla ilgili gelişmeler yaşayacak bu dolunay döneminde. Nedir peki 4. Ev konuları diye bakacak olursak aile, ev,  yuva,  bahçe toprak işleri, tarım ve çevrecilikle ilgili konular gayrimenkuller gibi konularda netlik beklediğiniz gündemler ön plana çıkacak. 

Yükselen Akrep: Kardeşler, yakın çevre, iletişim, zihin faaliyetleri, sürekli kararlar alma isteği, eğitim, kısa seyahatler, ticaret, trafik araç işleri gibi 3. Evin temsil ettiği konularda akrepler için gündem oluşacak diyebiliriz. 

Yükselen Yay: Sahip olduğumuz elde ettiğimiz maddi manevi değerleri ,bizi güvende hissettirecek yapıları,  parayı kişisel varlıklarımızı  gösteren 2. Ev konuları bu dolunay döneminde yayların gündeminde olacak diyebiliriz.

Yükselen Oğlak: 1.Evlerinde gerçekleşecek bu dolunay oğlakların kendileriyle ilgili aldıkları ve alacakları kararları gündeme getirecek . Kişisel alanları, kişiliğimizi nasıl ortaya koyduğumuzu, en kişisel alanlarımızı, sağlığımızı, dış görünüşümüzle ilgili belki de yapacağımız değişiklikleri kısacası kendimizle ilgili netleşeceğimiz şeyleri temsil eden bu konular oğlakların gündeminde olacak diyebiliriz. 

Yükselen Kova: Bu dolunay dönemi yükselen kovalar için biraz zorlu geçecek diyebiliriz. 12. Evde gerçekleşecek olan bu dolunay sizleri biraz zorlayabilir gibi görünüyor .Kontrol dışı gelişen olayları, sağlığı, bilinçaltını, bağımlılıkları temsil eden konular olduğu için bu konularda bazı sıkılganlıklar, gizli düşmanlıkların fark edildiği zamanlar yaşanıyor olabilir sizler için. 

Yükselen Balık: 11. ev konuları dolunay döneminde aydınlık kazanacak diyebiliriz. İdealler, hayaller, gelecekle ilgili konular, sosyal gruplar, arkadaşlar, teknoloji  ile ilgili konular sizlerin de gündeminizde olacak diyebiliriz. 

Umarım güzel farkındalıklar ve gelişmelerin olduğu bir Dolunay dönemi geçiririz hep birlikte. Kişisel olarak Dolunayın sizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız sitemiz üzerinden astrologlarımıza danışabilirsiniz. 

 

0 Yorum

Yorum Ekle