Merkür İkizler Burcunda Retroda!

Herkese merhabalar. Sanki her şey çok yolunda gidiyormuş gibi bir de üstümüzden Merkür Retrosu geçecek dediğinizi duyar gibiyim J Normal şartlarda da Merkür Retrosu etkileri önemlidir fakat 28 Mayıs itibari ile başlayıp 24 Haziran’a kadar devam edecek bu retro  etkileri açısından çok daha önemli. Çünkü Merkür bu defa İkizler burcunda geri hareket yapacak. İkizler burcunun yönetici gezegeni olması sebebiyle de bu geri hareket bizleri epey yoracak gibi görünüyor… Şimdi dilerseniz bu dönemde hangi konularda nasıl etkileneceğiz, nelere dikkat etmeliyiz bunlara bir göz atalım.

28 Mayıs Merkür Retrosu Etkileri

Merkür her türlü iletişimi, trafiği, eğitimleri simgeler. Retro konumundayken özellikle temsil ettiği bu konularda sorunlar karşımıza çıkar. 28 Mayıs 24 Haziran arası iletişimlerde algılama sorunları, yanlış anlaşılmalar, yanlış yere / kişiye mesaj göndermeler meydana gelebilir. Söylemek istedikleriniz doğru anlaşılmaz bu yüzden bu dönemde iletişim konularında hem dikkatli hem de sakin olmakta fayda var. Ayrıca trafikte sorunlar, yolculuklarda aksamalar, karmaşalar yaşanabilir. Mesela bavullarınızı hiç olmayacak başka bir yerde bulabilirsiniz. Bilet saatinizi karıştırabilirsiniz, hareket saatleri ertelenebilir gibi. Yeni iş anlaşmaları yapılması önerilmez. Daha  öncesinde görüşme yaptığınız yerler ile retro döneminde başlangıç yapabilirsiniz ama hem görüşmeyi hem başlangıcı bu dönemde yapmanız başlanacak olan işin verimini olumsuz etkiler, kısa süreli olabilir… İlla ki bu dönemde başlanması gereken bir iş mecburiyeti var ise sözleşme maddeleri iyi okunmalıdır. Sonrasında ‘ aaa başlarken böyle dememiştiniz ama ‘ deme ihtimalimiz yüksek olur. Düşüncesel anlamda da zihinsel faaliyetlerde içe dönme, karar verememe , kendini  ifade edememe gibi sorunlar sıklıkla karşımıza çıkar, yanılsamalar içinde olabiliriz. Merkür retro döneminde özellikle İkizler burcunda retro halindeyken yeni eğitimlere başlanması tesviye edilmez. Yine ya verimsiz olacaktır, ya anlaşılması güç gelecektir başarı olasılığı düşer alınmak istenen eğitimlerde.  İçe kapanık olma ihtimalimizin artacağı günler bizleri bekliyor. 

Medya, sosyal medya, eğitimler, sınırlar, komşular, sınavlar, teknoloji konularında 24 Haziran’a kadar karmaşa, bu konulardaki işlerin yarıda kalması bir sonuca ulaşmaması, ertelenmesi, zorlanması söz konusu… Dolayısıyla bu dönemde yeni adımlar atmak yerine daha önce başlatılmış ama tamamlanmamış işlere ve konulara eğilmek daha sağlıklı olacaktır. Sosyal medya güvenliğini arttırmak önemli…

Özellikle elektronik eşyalara dikkat! Bilgisayar, telefon gibi  elektronik eşyalarda dosyaların yedeklerini lamayı ihmal etmeyin.  Bu gibi eşyalarda bozulmalar yaşanabilir. Bozulan eşyaların yerine yenisini gidip retro döneminde almayın :)

Bu iletişim sorunları ilişkilerde de bazı yanlış anlaşılmalar yada kafa karışıklığı yaşanmasına sebep olabilir. İlişkilerinizde de önemli kararlar almamaya özen göstermenizi tavsiye ederim. 

Genel olarak bu etkilerin dışında sadece ilişkilerde değil hayatınıza dair önemli kararlar almamanızda 24 Haziran’a kadar bu kararları ertelemenizde fayda var. Zira alınan kararlar da sağlıklı olmayabilir sonradan pişman olabileceğiniz adımlar atmamaya özen gösterin.

Retronun kişisel olarak sizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız astroloji tek soru kısmından diğer seçeneğini seçerek size özel etkileri öğrenebilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Ekle